Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Çocuk Hakları Günü Futbol Şenliği Düzenlendi

Hikmet Oray Yalçın'dan Manisa TSO'ya Ziyaret
 Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Milletvekili aday adayı Hikmet Oray Yalçın kendisi hakkında bilgi vererek, Türkiye ve Manisa ekonomisi hakkındaki görüşlerini belirtti. Türkiye’nin 2023 hedeflerinin gerçekleşmesinde yurt dışını ve Türkiye’yi iyi bilen yöneticilerin büyük katkıları olacağını dile getiren Yalçın, özel sektörde üst düzey yöneticilik yapmakta olan profesyonellerin siyasete ve ülke ekonomisine ivme getireceğini söyledi. Milletine hizmet etmek için siyasete girdiğini kaydeden Yalçın, Manisa’daki ekonomik potansiyeli önce Türkiye’ye daha sonra Dünya’ya taşımak için projeler hazırladığını ifade etti. Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Hikmet Oray Yalçın’a milletvekilliği yolunda başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel