Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü iOS kullanıcıları Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker şehidimiz var Taha Okan Taniş

Hasan Eryılmaz MHP'den Aday Adaylığını Açıkladı
 MHP Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya Hasan Eryılmaz’ın yanısıra MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP MKYK üyesi Mustafa Enöz, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuçcuoğlu ile çok sayıda partili katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Manisa’nın kalkınması noktasında girişimlerde bulunduğunu dile getiren Hasan Eryılmaz, “Son 5 yıldır da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ile birlikte güzel Manisa’mızın imarına, kalkınmasına ve birbirinden güzel eserler kazandırılmasına katkı sağlama şansı şahsıma nasip oldu. Bizim inancımız o dur ki vatan sevgisi imandan gelir. Hangi görevde olursak olalım, bu şuurla hareket ettim ve güzel vatanımıza hizmet için sorumluluk almaktan hiçbir zaman kaçınmadım” şeklinde konuştu.


Türkiye’nin çok kritik bir genel seçimin arifesinde olduğunu dile getiren Eryılmaz, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de vurguladığı gibi 2015 genel seçimleri; ülkemiz, vatanımız ve milletimiz için bir milat olacak. O yüzden daha önceki hiçbir seçimde olmadığı kadar çok çalışmak, milli şuuru harekete geçirmek, milli değerlerimizi sahiplenmek durumundayız. Çünkü gün, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin yüce hatırasını muhafaza etme günüdür. Gün sorumluluk alma, mücadele etme ve doğruyu anlatma günüdür” dedi.


Eryılmaz vatan için verilecek her türlü göreve hazır olduğunu dile getirerek, sorumluluktan kaçmadığını vurguladı. Eryılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü:


“Bu çerçevede pek çok vatan evladı gibi biz de verilecek her türlü göreve hazır olduğumuzu hatta görev istediğimizi beyan ettik. Siyasi büyüklerimiz ve kıymetli arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk. Yapılan görüşmeler neticesinde daha ağır sorumluluk yüklenmemizin Manisa’mıza ve ülkemize hayırlı sonuçlar doğuracağı kanaati oluştu. Diğer taraftan böylesine büyük anlam ve önem arz eden 2015 genel seçim süreciyle ilgili zaman kum saati misali hızla akıp gidiyor. Seçim takvimi işliyor. Halka hizmet Hak’ka hizmettir anlayışı ile çıktığımız yolda Türk milletine hizmet için önemli bir yol ayrımına gelmiş bulunmaktayım. Bu vesileyle yüce milletimizin yüce ülkülerinin emrettiği doğrultuda Manisa Büyükşehir Belediyesi’ndeki tüm görevlerimden ve devlet memurluğumdan istifa ettiğimi bildirmek, milletvekili aday adaylığımı da ilan etmek isterim. Rabbim yüce milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel