Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü iOS kullanıcıları Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker şehidimiz var Taha Okan Taniş

Halk Sağlığı Müdürü Tay İstifa Etti
 On iki yılı aşkın süredir sağlık idareciliği görevini yürüten Dr. Tay sağlık çalışanlarına veda mesajı yayınladı. Dr. Tay mesajında şu ifadelere yer verdi:


“Doğduğum, büyüdüğüm, hizmet etmekten her daim onur duyduğum memleketim Manisa’da, AK Parti milletvekili adayı olmak üzere on iki yılı aşkın süredir yürüttüğüm sağlık idareciliği görevimden ayrılıyorum. Bu vesileyle, görev sürem boyunca sağlık hizmet kalitesinin üst seviyelere taşınmasında emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına ve mesai arkadaşlarıma bir ekip halinde benimle aynı heyecanı paylaşarak, uyumlu, özverili ve dinamik bir performans sergiledikleri için şükranlarımı sunarım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel