Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Güzide İçen Kasap'tan Milletvekili Özel'e Yanıt
 AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Güzide İçen Kasap, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel’in Çepnidere Mahallesi ile ilgili yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Açıklama sırasında, AK Parti Manisa İl Genel Meclis üyeliği yapan Cemal Ölmez ve Sabri Şahin’in de hazır bulundu. Özel’in Çepnidere Mahallesi’ne ayrımcılık yapıldığı iddialarını eleştiren Kasap, ayrımcılık yapılmadığını ve mahalle için önemli hizmetler yapıldığını söyledi. Özgür Özel’i yapılan hizmetleri incelemeye davet eden AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Güzide İçen Kasap, "Çepnidere Mahallesine ayrımcılık yapıldığıyla ilgili basın açıklamanızı esefle karşıladık. Bir daha Çepnidere Mahallesine geldiğinizde lütfen mahalle muhtarımız, azalarımız ve değerli Çepnidere sakinleriyle görüşerek 2004-2014 yerel yönetimler döneminde AK Parti hükümeti belediyesi ve İl Genel Meclis üyeleri tarafından yapılmış olan hizmetleri incelemenizi isteriz. ’Ne yapıldı’ diyen Özgür Özel’e İlköğretim Okulunu, iki adet içme suyu sondajını, E-96 kara yoluna bağlanan mahalle yolunun iki defa asfaltlanmasını, meydan düzenlenmelerini, dere ıslahını, dere üzerindeki köprülerin yapılmasını, muhtarlık binasını yapıldığını hatırlatırız. Biz bu hizmetleri Turgutlu’muzun 61 mahallesini ayırt etmeden yaptık; çünkü AK Parti insan odaklı hizmet partisi, AK Parti milletin partisi. Sizlerin de hiçbir ayrım yapmadan diğer mahalleleri ve oradaki hizmetleri de görmenizi tavsiye ederiz. Ayrıca 2014 yılında tertemiz bıraktığımız mahalle yollarımızın son bir yılda ne hale geldiğini, bakım ve yamalarının dahi yapılamadığını göreceksiniz" dedi.

Kasap, iddialarla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü:


"Özgür Bey bu yapılan hizmetlerden dolayı sizden bir eleştiri değil teşekkür beklerdik. Biz AK Parti iktidarı olarak her zaman vatandaşlarımız ile mahallelerimizin yanında olduk,ihtiyaçlarına en kısa sürede kesin çözümler ürettik. Sadece seçim zamanı köye, mahalleye inmedik biz hep oradaydık ve orada olmaya da devam edeceğiz"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel