Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi Baba İlgilenir

Güzide İçen Kasap:
 AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Güzide İçen Kasap, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. AK Parti ile Türkiye’nin, dünya ve bölge siyasetinde söz sahibi bir ülke konumuna geldiğine dikkat çeken Kasap, "AK Parti ile Türkiye’nin, dünya ve bölge siyasetinde söz sahibi bir ülke konumuna geldiğine dikkat çeken Kasap, "Öncelikle önümüzdeki seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını cenab-ı haktan niyaz ediyorum. Partimizin iktidarda da geçirdiği sürede ülkemizi değişen ve gelişen dünya konjüktüründe, çok iyi bir noktaya taşıdığı tüm milletimizce bilinmektedir. Ben yüzyıllar boyunca dünya’ya hükmetmiş bir milletin ait olduğu münhasır medeniyetler düzeyine partim tarafından taşınmasını iftihar ile karşılıyorum. Ülkemiz artık küçük dalgalarda boğulan basit siyaset entrikaları ile kelepçe altına alınmış ülke iradesinden global Dünya’da yöneten ve dünya siyasetine şekil veren bir konuma gelmiştir. Cuntaların ve illegal terör örgütlerinin yıllarca dizginlediği bu büyük güç, bu büyük ruh tekrar AK Parti ile hayat bulmuştur. Allah’ın izniyle büyük ve yeni Türkiye’mizin atılan temelleri önümüzdeki genel seçimlerde 400 milletvekili ile kudretli ve yıkılmaz halini alacaktır. Bizler bu bitmez sevdanın birer neferiyiz, her daim zinde ve göreve hazırız, bu kutlu davanın semeresini rabbim öbür dünyada da karşımıza çıkarsın İnşallah. Seçimlerde vatandaşlık görevini yerine getirecek tüm yurttaşlarıma sesleniyorum. AK Partiye verilmiş her oy büyük ve güçlü Türkiye’nin temeline bir taş koymaktır. Gelin ülkenin geleceğine bir ampulde siz yakın" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel