Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Eryılmaz ‘Manisa İçin Güzel Şeyler Yapacağız'
Eryılmaz, “Milliyetçi Hareket’in iktidarında da Manisa için çok güzel şeyler yapacağız. Zaten benim aynı zamanda yaşam felsefemin özeti olan bir sloganım var: ‘Sevdamız Manisa.’ Bu düsturla yolumuza devam edeceğiz” dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Hasan Eryılmaz, Manisa Medya TV’de Ayşe Yılmaz’ın sunduğu Ana Haber’e konuk olarak katıldığı programda neden aday adayı olduğu konusunda açıklamalarda bulundu. Eryılmaz, “Ben yaptığım görevleri yerine getirmeden önce masaya şu sözü yazdırdım: ‘Mahkeme kadıya mülk değildir’ her zaman bulunun bilince hareket ettim. Hem çiftçimizin, hem esnafımızın, hem memurumuzun, hem emeklimizin, hem de sanayicimizin elini sıkma şansını yakaladım bu görevlerimi yerine getirirken. Veteriner hekimi olarak ahırlara girdim oralarda çalıştım, çiftçimizle beraber oldum. Bunun dışında Kamu Çalışanları Vakfındaki görevlerimde memurumuzla bir araya geldim, diğer sivil toplum kuruluşlarında aldığım görevlerde diğer oda ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde çalıştım. Tüm bu görevlerimi yürütürken bir nokta geldi. Dedim ki Haziran seçimlerinde Türkiye için dönülmez bir noktadayız. Ve bu noktanın savunulması için cesurca hareket etme zamanıdır. Bu bilgiyi, tecrübeyi, beceriyi kendimde gördüm. Ve ben de varım dedim” diye konuştu.


“ÇÖZÜMÜN NOTASI NERESİYSE ORAYA ODAKLANACAĞIM”


Program sunucusu Ayşe Yılmaz’ın “Daha önceki açıklamalarınızda TBMM’ye soru önergesi değil çözüm önerisi sunacağım” şeklindeki açıklamaların ne içerdiğini sorması üzerine Eryılmaz şu cevabı verdi:
“Düşüncelerim herhangi bir partiyi ve bir vekilimizi hedef almıyor. Ben kendi tarzımdan bahset etmek istiyorum. Allah’ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi’nde milletvekili olduğum zaman Ankara’da Manisa’nın sorunları üzerine Büyükşehir Belediyemiz ile hareket ederek çözümün rotası neresiyse oraya odaklanacağıma ve gece gündüz demeden çalışacağıma söz veriyorum. Milliyetçi Hareket’in iktidarında da Manisa için çok güzel şeyler yapacağız. Zaten benim aynı zamanda yaşam felsefemin özeti olan bir sloganım var: ‘Sevdamız Manisa.’ Bu düsturla yolumuza devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel