Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Çiftçilerden Şükriye Burak'a Traktörlü Destek
 Alaşehirli çiftçiler AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Ziraat Mühendisi Şükriye Burak’a destek amacıyla büyük bir etkinlik düzenledi. Çevre ilçelerde yaşayan çiftçilerin de yer aldığı etkinlikte Şükriye Burak için traktörler ile Alaşehir’in cadde ve sokaklarında destek turu atıldı. Traktörlerden oluşan konvoyu izleyen Şükriye Burak da bir kadının kullandığı traktöre binerek vatandaşları selamladı. Şükriye Burak’a vatandaşlar evinin balkonlarından el sallayarak, trafikteki sürücüler ise kornalara basarak destek verdi. Yaklaşık 60 traktörün yer aldığı destek turunda renkli görüntüler oluştu.

Şükriye Burak’ın çiftçilerin sorunlarını en iyi bilen kişi olduğunu belirten vatandaşlar, Burak’ın milletvekili olması halinde çiftçilerin sorunlarını çözeceğini bunun için her türlü desteği vereceklerini dile getirdi.


Büyük bir mutluluk içerisinde olduğunu ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Ziraat Mühendisi Şükriye Burak, “Bu benim için çok özel bir şey oldu. Ben hep çiftçilerim ile beraberdim. Ama bugün bir kere daha gördüm ki biz hep bir bütünmüşüz. Bu çok güzel bir duyguydu ve hepsi beni çok mutlu etti. Allah razı olsun beni destekliyorlar. Birlikte daha iyi olacağız. Ben çiftçi çocuğuyum. Toprağı anlayan onların bağındaki hastalığı bilen biriyim. O yüzden bana çok güveniyorlar. Bu güne kadar biz birlikte var olduk. Onların alın teri ile ben evime ekmek götürdüm. O yüzden benim onları anlayacağımı çok iyi biliyorlar. Sağolsunlar onların desteği ile ben bu kutlu yola çıktım. Bu günden sonrada onları utandırmadan Allah bana yürümeyi nasip etsin. Belki ilerde inşallah çiftçilerim ile birlikte yürüyelim istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel