Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

CHP'li Aday Adayından Üzümlü Tanıtım
 CHP Manisa Milletvekili aday adayı Ziraat Mühendisi İbrahim Demran, ön seçim öncesi dolaştığı yerlerde üzerinde kendi resminin, partisinin amblemi ve adının olduğu kuru üzüm paketlerini dağıtarak tanıtım yapmaya başladı. Diğer aday adaylardan farklı bir yol çizen Demran, "Bin 500 adet 40’ar gramlık tanıtım üzüm paketlerini ilçelerde, mahallelerde ulaştığım seçmenime dağıtıyorum. Üzümün tanıtımı çok önemli. Bu başlangıç olacak devamı gelecek." dedi.

Manisa ve ilçelerinin tarım sorunlarını yakından bildiğini belirten İbrahim Demran, "Manisa’mızda üzümcünün, zeytincinin ve diğer tarım kesimlerindeki sorunlarını 25 yıllık ziraat mühendisliğim sırasında yaptığım çalışmalarla biliyorum. Uzun yıllar Alaşehir’deki gümrükte gıda kontrollerini yaptım. Manisa toprakları çok verimli ancak uygulanan yanlış politikalarla üzüm değerini bulanıyor. Manisa’da bu güne kadar tarımdan anlayan bir vekil çıkmadı. Bu nedenle aday oldum. Çiftçinin mecliste sesi kulağı olacağım." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel