Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

“Çanakkale Gözünü Bile Kırpmadan Ölüme Gidenlerin Destanıdır”
 Özkan yayımladığı mesajında, Çanakkale Zaferi her türlü zorluklara rağmen bu büyük milletin dönemin en güçlü devletlerine ve en büyük ordularına destansı bir mücadele ile karşı koyarak vatanını, milletini, dinini savunmasının adı olduğunu belirtti. Çanakkale Zaferi’nin, “250 bin genç fidanın vatan, millet, bayrak, din uğruna gözünü biler kırpmadan düğüne gider gibi ölüme gidişinin destanıdır” diyen Özkan mesajında şunları belirtti:

“Kuşanacak silahı, yiyecek ekmeği bile olmayan vatan evlatlarının yedi düvele karşı verdiği büyük mücadelenin adıdır. Çanakkale Zaferi ümidini kaybetmek üzere olan bir milletin azimle, inançla ayağa kalkarak yazdığı bir yeniden diriliş destanıdır. Aynı zamanda tarihin akışını değiştiren, İstanbul’u yeniden ele geçirmek isteyen Batılı devletlerin umutlarını tüketen tarihin dönüm noktalarından biridir. 2023’ün Büyük ve güçlü Türkiye’sine giden yolda, önümüzdeki engellerin birer birer kaldırıldığı bir dönemde geleceğin güçlü Türkiye’sine ulaşabilmek için, şehitlerimizin emaneti olan aziz ülkemizi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri yapabilmek için her zamankinden daha çok çalışmalıyız. Bu vesileyle Çanakkale Zaferimizin 100. yılını kutluyor, vatanı uğruna, dini uğruna, bayrağı uğruna gözlerini kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel