Öne Çıkanlar nurullah savaş mısırdaki idam kararları recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu yunusemre

Bahçeli'den CHP'li Özgür Özel'i Kızdıracak Sözler: 'Tipitip'

Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi:

15 Temmuz 2016’da bir felakete maruz kaldık.
Önümüzdeki yıllarda yine devletin içine sızmış bir kadronun ya da projelendirilmiş örgütlerin millete savaş açmayacağının garantisi var mıdır?
FETÖ değil de başka bir şebeke farklı bir isimle peydahlanırsa yattığımız yerde nasıl uyuyacağız.

FETÖ ÖLMEDİ YAŞIYOR

FETÖ ölmedi, yaşıyor, kripto damar çalışıyor.
Projeci hainler terörizmi planlayıp vatan ve milletimizin içine pimi çekilmiş bomba gibi bırakmaktadırlar.
FETÖ demek PKK demek, PYD-IŞİD demektir…

'FETÖ BORSASI' NE ANLAMA GELMEKTEDİR?

'FETÖ borsası kuruldu' sözleri ne anlama gelmektedir? Borsa kurulduysa hissedarlar nerededir? Kâr elde edenler hangi deliktedir?

FRANSA'YA TEPKİ: TUHAF OLDUĞU KADAR KÜSTAH...

İnsanlığa ve insanlık onuruna Fransız kalan Fransa yönetiminin terör örgütlerinin çöpçatanlığına soyunması, tuhaf olduğu kadar küstah ve küçültücü bir erdemsizliktir.

'KARŞIMIZDA YENİ BİR SYKES PICOT VARDIR'

ABD Başkanı Trump Suriye’den kısa süre içinde çıkacaklarını söylemiştir. Bu, afaki bir konudur. Bu konu hakkında papatya falları açmak yararsızdır.
ABD’nin çekilmesi demek, şu şartlarda Ortadoğu’dan tamamen sökülüp atılması demektir ki bu derin Anglosakson aklına pek uygun değildir.
Bu sözler sadece Trump'vari bir değerlendirmedir.
Fransa kimlerin arasını bulacaktır. Kiminle kimi buluşturacaktır. Bu nasıl aymazlıktır. Fransa Türkiye’nin müttefiki değil midir? Peki bu çirkeflik, bu çirkinlik nasıl yorumlanmalıdır.
Karşımızda yeni bir Sykes Picot vardır.

'CHP’NİN TİPİTİP GRUP BAŞKANVEKİLİ BUNA NE DİYECEKTİR?'

(CHP'li Özgür Özel'in 'seçim güvenliği ordusu kuruyoruz' sözleri) CHP’nin geveze ve gevşek bir grup başkanvekili “Seçim ordusu kuruyoruz” diyerek aklının dibini dökmüştür.
Bizim bildiğimiz ordu tektir. Yeni bir ordu kurma teşebbüsü, paralel bir örgütlenme olsa gerektir.
Teröristler de bu orduya sızdırılırsa CHP’nin tipitip grup başkanvekili buna ne diyecektir?
Eğer 'ordu mordu kuruyorum' diyerek ortalığı velveleye, fitne fesada vermeye kalkışırlarsa, bunların alayının alnını karışlamak, karşılarına dikilmek bizim için farz olacaktır. Akıllı olun, aklınızı başınıza alın, ateşle oynamayın. Destursuz bağa girenin ne olacağını iyi hesap edin.

ÇİFTLİK BANK TEPKİSİ

Tosuncukmuş, Çiftlik Bank'mış, Süt Bank'mış, bu ve benzeri sülüklerin, sicili kapkaranlık haydutların kanımızı emmesine, sırtımızdan geçinmesine asla ama asla izin verilmemelidir. Bunlar her neredeyse enselerinden tutup layık oldukları demir parmaklıkların ardına konulmalıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel