Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü iOS kullanıcıları şehidimiz var Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker alaşehir

AK Parti Salihli'de Seçim Startını Verdi
 Salihli AK Parti İlçe Başkanlığı, genel seçim çalışmalarının startını verdi. Büyükşehir Yasası kapsamında köyden mahalleye dönüşen Çelikli ve Burhan Mahallelerine giden teşkilat üyeleri, vatandaşlarla sohbet etti. Partisinin 13 yıllık iktidarı döneminde Salihli’ye yapılan yatırımlar konusunda açıklamalarda bulunan AK Parti Salihli İlçe Başkanı Ahat Aksoy, "AK Parti iktidarı döneminde Salihli’ye belediyenin yaptırdığı iki köprünün maliyetinden çok fazla yatırımların yapıldı. Sadece son üç yıl içerisinde Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu, Salihli Öğretmenevi, İmam Hatip Ortaokulu, Milli Egemenlik Ortaokulu ek binası, Salihli Anadolu Lisesi Pansiyonu, Bin tepeler Anaokulu, Sosyal Hizmet Müdürlüğü Binası, Bilim Sanat Merkezi Ek Binası, Cumhuriyet İlkokulu, Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Ek Binası, Sart Mahmut İlköğretim Okulu, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İktisadi ve Bilimler Fakültesi, Açık ve Kapalı Cezaevi, Planetaryum ve Hava Gözlem Evi, Toplum Sağlığı Merkezi, Çapaklı Sağlık Evi, Beylikli Köprüsü, Köprülü Kavşak Projesi, Durasıllı Anadolu Lisesi gibi önemli projeler yapıldı. Yatırım programı kapsamında olan projelerde var. Bu yapılan yatırımlar göz ardı edilmemelidir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel