Öne Çıkanlar Hayaline Doğru Dualarla Pedal Çevirdi cumhurbaşkanı erdoğan MUGLADA ZİYARETLERDE BULUNDU Sakal-ı Şerif MANİSA BÜYÜKŞEHİR

Aday Adayı Sofuoğlu Ziyaretlere Başladı
Manisa’da AK Parti’nin kurucu üyeleri arasında yer alan Ahmet Sofuoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda AK Parti Köprübaşı ve Demirci teşkilatlarını ziyaret eden Ahmet Sofuoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya gelerek, kendisini yakından tanıttı. Manisalı bir esnafın oğlu olduğunu dile getiren Sofuoğlu, siyasi çalışmalarına Refah Partisi il başkan yardımcısı olarak başladığını, Fazilet Partisi’nde kurucu il başkan yardımcılığı ve AK Parti’nin kurucu üyelerinden olduğunu dile getirdi. Sofuoğlu, “Bu necip millete hizmetkar olma şerefine talibim. Kurucu genel başkanımız, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı bu yolda, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde, Türkiye’yi sadece bölgesinde değil tüm dünyada söz sahibi bir ülke haline getirme, ekonomik açıdan dünyanın en güçlü ekonomileri arasına sokma hedefini milletimizle birlikte el ele gerçekleştireceğiz. Haziran ayında yapılacak genel seçimlerin partimize, Manisa’mıza, ülkemize, aziz milletimize ve Türkiye’yi bir umut olarak gören tüm dünya mazlumlarına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.


AK Parti Demirci ve Köprübaşı teşkilatları ve partililer de Sofuoğlu’na milletvekilliği adaylığı yolunda başarılar dileyerek, Sofuoğlu’nu yakından tanıdıklarını, Manisa’yı mecliste temsil edebilecek kabiliyet ve bilgi birikimine sahip olduğunu vurguladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel