Öne Çıkanlar ŞehzadelerKuşlubahçe mahallesi muhtarı Ramazan Vardar Salihli Belediyespor Gol Kralını Renklerine Bağladı Manisa Büyükşehir Belediyesi Murat Aydın SADECE AZERBAYCAN HALKINA DEĞİL

Turgutlu tam donanımlı Yeni Aile ve Toplum sağlığı merkezine kavuşuyor.

Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım Halk Sağlığı hizmetlerinde kaliteyi yükseltmek için çalışmalarına devam ediyor. Göreve geldiğinden bu yana aile sağlığı merkezlerini yerinde inceleyen ve sağlıkta kaliteli hizmet için gerekli çalışmaları başlatan Engin Yıldırım. Bir hayır sever vatandaşımızca Turgutluya hediye edilen Aile ve Toplum sağlığı merkezinde teslim öncesi incelemelerde bulundu.

Bağışlanan binanın ilçeye yakışır ve diğer ilçelere de örnek olacak vasıfta olduğunu söyleyen  Yıldırım.

Bina faaliyete geçtiğinde ilk etapta 5 aile hekimi ile hizmet vermeyi düşünüyoruz. 2500 sınırları ulaşıldığında  8 aile hekiminin görev yapabileceğini düşünürsek,  25 bin nüfusa nitelikli hizmet verebilecek bir kapasiteye sahip olacak. Aile sağlığı hizmetleri, Toplum sağlığı Kanser tarama, Laboratuar, Gebe takibi ve ilgili hizmetleri en üst düzeyde sunulabilecek imkanlara sahip olması ilçe adına memnuniyet verici’’. Dedi.

Hayırsever Muzaffer Akan ve Reşat Akan  ve hizmeti geçenlere teşekkür eden Yıldırım. Turgutlu’da  sağlık anlamında çok önemli bir yeri dolduracak binanın yeni yıl başında hizmete geçmesini hedeflediklerini kaydetti.

Binanın depreme dayanıklı birinci sınıf malzemeler ile çok özel bir şekilde yapıldığını ifade eden Şantiye şefi, İnşaat mühendisi Kağan Erpınar ‘’6 ayda kaba ve ince işçilik dahil bütün işlemleri bitirdik Ocak ayının ilk yarısında teslim etmeyi hedefliyoruz’’ Dedi.

Yıkılan eski hastane binası yanında yapılan, Zemin artı 3 kat olmak üzere, 4 katlı inşa edilen bina  76 bölümden oluşuyor. Binanın boya ve kalan ufak işçiliği de Ocak ayında tamamlanmış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel