Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem şehitler için kınama

Bakan Eroğlu Demirci’de

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Manisa programı kapsamında Demirci ilçesine ziyarette bulundu.

Demirci ilçesi girişinde protokol ve halk oyunları ekibi tarafından karşılanan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, halk oyunları ekibiyle harmandalı oynadı. Bakan Eroğlu daha sonra Ticaret ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda DSİ tarafından inşa edilecek olan 3 adet baraj ve sulama tesisinin temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Eroğlu Demirci’de diğer ilçelere göre daha fazla gölet yapıldığını ve en büyük müjdeyi de Demircililere verdiklerini kaydederek, 10 baraj ve 3 gölet ile yatırımının devam edeceğini söyledi. Demircililerin vatanına bayrağını seven yiğit insanlar olduğunu vurgulayan Bakan Eroğlu, Demirci Hünnabının önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, “Bir hünnap seferberliği eylem planı hazırlayalım. Hünnapta bizim orman teşkilatımızın 35. eylem planı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından davetlilerle birlikte Boyacık Barajı ve sulaması, Kulavuzlar Barajı ve sulaması, Sayık Barajı ve sulamasının toplu temel atma töreni gerçekleştirdi. Bakan Eroğlu ve davetliler törenin son bölümünde ise üreticilere fidan dağıttı. Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk günün anısına Bakan Eroğlu’na Demirci el halısı hediye etti.

Anahtar Kelimeler:
OrmanVe Su Işleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel