Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü iOS kullanıcıları şehidimiz var işkur Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker

"Zeytin Dalı" Operasyonu İçin MAGİAD'dan Dua

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hanutiye Camisinde sabah namazında saf tutan MAGİAD yönetimi, namazın ardından vatandaşlarla birlikte "Zeytin Dalı" operasyonu için dua etti. Mehmetçiğin operasyonu zaferle tamamlaması amacıyla edilen duaların ardından Kur'an-ı Kerim okundu. MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Geriter, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Şuan terörle mücadele ediyoruz. Savaş kelimesini kesinlikle ağzımıza almıyoruz. Türkiye bugün terörle mücadele ediyor. Asla bir savaşa girmemiştir. Şunu da iyi bilmemiz gerekiyor, terörle mücadele iki şekilde olur. Birincisi Mehmetçiğimizin Afrin’deki harekatıyla ikincisi de bizlerin buradaki dualarıyla. Tüm Mehmetçiklerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Bugün Manisa Genç İşadamları Derneği olarak buluştuk burada vatandaşlarımızla birlikte Fetih suresi okuduk"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel