Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

Zabıtadan Hijyen Denetimi
 Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda teknikeri eşliğinde mandıraları gezerek, iş yerlerinin hijyeni, ruhsatı ve ürünlerde etiketlerin bulunup bulunmadığının denetledi. Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, Yunusemre Belediye sınırları içerisinde bulunan mandıraları denetlediklerini vurgulayarak, “İş yerlerinin satışa uygun olup olmadığı ile ilgili bir kontrol gerçekleştirdik. Zabıta ekiplerimiz ve gıda teknikerlerimiz ile bu yönde yapılan kontrollerimiz devam edecektir. Özellikle tüm esnafımızı tarihi geçmiş gıda satışları ile ilgili uyarıyoruz. Tarihi geçmiş satışlar yapmasınlar. Bu konuda gerekli çalışmalarımızı titizlik ile devam ettireceğiz” dedi.
Şişmanlar, belediye olarak bu tip denetimlerin devam edeceğini belirterek, temizlik ve hijyen konusunda kesinlikle taviz vermeyeceklerini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel