Öne Çıkanlar derya pekbayık Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu daha eğlenceli hem de eğitim demokrat gazeteciler ve yazarlar derneği Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı

Yunusemre’nin kırsal mahallelerinde yoğun mesai

Yunusemre Belediyesi, kırsal mahallelerde başlattığı çalışmalara hız vererek, sosyal tesisleri yeniliyor.

Yunusemre Belediyesi kırsal mahallelerde vatandaşların ortak kullanım alanlarını yenileyerek, güzel bir görünüme kavuşturuyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında Büyüksümbüller ve Sarınasuhlar’daki sosyal tesisler ile Pelitalan ve Uzunlar mahallelerinde ise gençlik odalarını tadilattan geçirdi. Özellikle yaz aylarında tadilat ve yenileme çalışmalarının belirli bir program dahilinde devam edeceğini dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Kırsal mahallelerimizde bir yandan aşılama çalışmaları, bir yandan fidan desteği yaparken bir yandan da ortak kullanım alanlarını yeniliyoruz. Üreticilerimizin, gençlerimizin yoğun olarak kullandığı sosyal tesis ve gençlik odalarını tadilattan geçiriyoruz. Yunusemre olarak kırsal mahallelerimizin ekonomik ve sosyal olarak kalkınması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Yunusemre Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel