Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Yunusemre’de sınıflar yarışıyor

Yunusemre Belediyesinin ilçeye yeni sporcular kazandırmak amacıyla hayata geçirdiği Sınıflar Yarışıyor Projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu öğrencileri kıyasıya yarıştı.

Yunusemre Belediyesi, ilçede geleceğin sporcularını yetiştirmek amacıyla sınıflararası futbol turnuvası düzenliyor. Sınıflar Yarışıyor Projesi kapsamında Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu 3. ve 4. Sınıf öğrencileri Yunusemre Belediyesporun altyapısına girmek amacıyla kıyasıya yarıştı. Turnuvada başarılı olan sporcuları kutlayan Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, “İlçemizde çocuklarımızı, spora teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiğimiz ‘Sınıflar Yarışıyor Projesi’ne Vakıfbank TürkBirliği İlkokulu ile devam ettik. İlçemizde bulunan diğer okullarlada turnuvamızı sürdüreceğiz. Turnuvaya katılan sporcularımıza kupa verdik ve çanta hediye ettik. Beğenilen sporcularımızı Yunusemre Belediyespor’a kazandıracağız. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, spora ve altyapıya çok önem veriyor. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Yunusemre Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel