Öne Çıkanlar iOS kullanıcıları Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Taha Okan Taniş işkur ilçe emniyet müdürlüğü

Yunusemre’de Ramazan davulcusu ihalesi yapıldı

Yunusemre Belediyesi, Ramazan ayında merkez mahallelerde vatandaşları davul çalarak sahura kaldıracak davulcuların belirlenmesi için ihale gerçekleştirdi.

Yunusemre ilçesinde merkez mahallelerde Ramazan ayı süresince davul çalacak olan vatandaşları sahura uyandıracak davulcuları belirledi.

İhale sonucunda Ramazan ayı boyunca davul çalmaya hak kazananlara, tanıtıcı kimlikleri önümüzdeki günlerde teslim edilecek. İhaleye katılan davulculardan Caner Gürciz, yaptığı açıklamada geleneklere uygun olarak davul ihalesi gerçekleştirildiğini belirtti. Barbaros Mahallesi’nde davul çalacağını belirten Gürciz, “Kartlarımızı aldıktan sonra mahallelerimiz de davul çalacağız. Bu geleneği yaşattığımız için mutluyuz” dedi.

Belediye bahçesinde pazarlık usulüyle gerçekleştirilen ihaleye Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, Mali Hizmetler Müdürü Sevinç Kibar, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Atlıca ve ihaleye başvuran davulcular katıldı.

Anahtar Kelimeler:
YunusemreBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel