Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Yunusemre’de geri dönüşüm materyalleri toplanıyor

Elektronik atık, cam kumbara ve atık yağ için ilçenin çeşitli noktalarına geri dönüşüm konteynerleri yerleştiren Yunusemre Belediyesi, atık pet şişeler için de aynı çalışmayı yapıyor.

Yunusemre Belediyesi ilçede geri dönüşüm ile ilgili çalışmalarda bulunmaya devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, belirlenilen noktalara konteynerler yerleştirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, geri dönüşümle hem çevre bilincinin oluştuğunu hem de ekonominin canlandığını dile getirerek, “Ekiplerimiz ilçemizde 2 elektronik atık, 120 cam kumbaranın yanı sıra 70 pet şişe konteyneri koydu. Atık yağ ile ilgili toplama çalışmalarımız ise sürüyor. Ayrıca okullarımızda öğrencilerimize yönelik geri dönüşüm ile ilgili bilgilendirme çalışmalarımız ise devam ediyor. Daha temiz ve sağlıklı bir Yunusemre için ilçemizde çalışmalarımız sürecek.” dedi.

Tüm bu çalışmalar devam ederken; Halil Yurtseven İlkokulu yönetimi tarafından Yunusemre Belediyesi’ne çocuklara duyarlı ve faydalı yaklaşımından dolayı Okul Dostu Belgesi verdi. Belge Temizlik İşleri Müdürü Halil İbrahim Özcan ve eğitmen Uğur Kapar’a takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
YunusemreGeri Dönüşüm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel