Öne Çıkanlar derya pekbayık daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu ak parti

Yunusemre Bilim Şenliği’nde 29 Ekim Coşkusu

Yunusemre Bilim Şenliği’nde 29 Ekim Coşkusu

 Yunusemre Belediyesi’nin katkılarıyla Yunusemre Belediyesi Muradiye Aile Yaşam Merkezi’nde bu yıl 2.si düzenlenen Yunusemre Bilim Şenliği’ne katılan öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

 Yunusemre Belediyesi tarafından Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Yunusemre Kent Akademisi ve İlçe Kaymakamlığı ortaklığıyla düzenlenen, TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliklerini Destekleme Programı tarafından da desteklenen Yunusemre Bilim Şenliği’ne düzenlenen etkinlikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı. Etkinliğe katılan öğrenciler, ellerinde Türk Bayraklarıyla 10. Yıl Marşı’nı coşkuyla söyledi. Öğrencilerin bilime özendirilmesi, bilimsel gerçekleri sıralaması ve geleneksel bir bilim organizasyonu haline gelen ve 3 gün boyunca süren Yunusemre Bilim Şenliği’nde  20 okuldan 450 öğrenci, kendi elleriyle deneyler yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel