Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Yunusemre Belediyesi Hamilelik Okulu Açıyor

Bünyesinde bulunan hanım lokallerinde açtıkları kurslar ile vatandaşlara hizmet veren ve binlerce insanın bu lokallerden faydalanmasını sağlayan Yunusemre Belediyesi, yeni bir kurs daha açıyor. Yunusemre Belediyesi, Topçuasım Hanımlar Lokali’nde anne adaylarına hamilelik sürecini ve sonrasını anlatacak. Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi’nin de katkılarıyla gerçekleştirilecek eğitimden 20 hafta ve üzeri gebelerin faydalanırken; kurslar haftada iki gün 4 saat gerçekleştirilecek. Eğitimler kapsamında annelere doğum korkuları, aile planlaması, doğum egzersizi konuları hakkında bilgi verilecek. 
Eğitimlerden faydalanmak isteyen anne adayları Çağrı Merkezi’ni arayarak ya da Topçuasım Hanımlar Lokali’ne gelerek başvuru yapabilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel