Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

YUNUSEMRE BELEDİYESİ GİYİM YARDIMLARI SÜRÜYOR..
Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından, gönüllü vatandaşlardan toplanan ikinci el eşya ve kıyafetler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Kıyafetlerin bulunduğu depoyu gezen Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, vatandaşların gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederek, "Hayırseverlerimizin projeye gösterdiği ilgi bizleri mutlu etti" dedi.
Yunusemre Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hayırsever vatandaşlardan temin edilen ikinci el kıyafet ve eşyaları belediyeye ait depoda toplayarak, tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. İkinci el kıyafet ve eşya deposunu gezen Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yunusemre Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerini önemsediğini dile getiren Başkan Yardımcısı Uygur, kıyafet ve eşya bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür etti.
UYGUR DUYARLI VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Uygur konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yunusemre Belediyesi olarak, dezavantajlı gruplarımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz depoda ikinci el eşya ve kıyafetleri topluyoruz. Vatandaşlarımız bize bağışta bulunmak istediklerinde ekiplerimiz eşyaları vatandaşlarımızın evlerinden alıyor. Alınan kıyafetler burada çeşitlerine ve kullanılabilirlik durumlarına göre ayrılarak, kullanıma hazır hale getiriliyor. Daha sonra da tespit edilen yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaştırılıyor. Hayırsever vatandaşlarımıza göstermiş oldukları bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyor, yardımların devam etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel