Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Yılların sorunu olan menfez gün yüzüne çıkıyor

Turgutlu Belediyesi, proje çözüm ortağı olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ile birlikte Turgutlulu çiftçilerin bir sorununu çözüme kavuşturdu. Çampınar Mahallesi ile ilçe merkezi arasında bulunan Bayramşah mevkiinde geçişi sağlayan menfezde dere temizleme çalışmalarına başlandığını müjdeleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Yılların sorunu olarak karşımızda duran dere yatağını temizleme çalışmalarıyla çiftçilerimize ve vatandaşlarımıza daha güvenli yol hizmeti sunuyoruz” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Çampınar Mahallesi ile ilçe merkezi arasında bulunan Bayramşah mevkiinde geçişi sağlayan menfez ve dere temizleme çalışmalarını inceledi. Başkan Şirin’e Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar, Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger ve Çampınar Mahalle Muhtarı Kadir Şakar eşlik etti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Şirin, “İlçe merkezimiz ile kırsal alanda bulunan Çampınar, Musacalı, Akköy Mahallelerimizin kullandığı ara yol konumundaki bu güzergah, Gediz Çayı geçişindeki problem nedeniyle uzun zamandır kullanılmıyordu. Bu yol arazide yaşayan ailelerimizin taşımalı eğitim kapsamında öğrenci servislerinin de kullanıldığı bir yoldu. Fakat bu geçişte suyun getirmiş olduğu çalı ve pislikler ile menfezler tıkanmış ve önünde mil yığınlarının toplanmasına sebep olmuştur. Mahalle muhtarlarımızın konuyu bizlere bildirmesiyle birlikte MASKİ ile irtibata geçtik. Ekiplerimizle birlikte burada dere temizleme çalışmalarını başladık. Öyle tahmin ediyorum bir kaç gün içerisine deredeki çalı ve pislikler temizlenmiş olacak, tıkanan menfezin açılmasıyla birlikte yol geçişi kolaylıkla sağlanacak. Böylelikle bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız, bu yolu kullanan çiftçilerimiz rahat bir nefes alacak. Olası bir kazda can kayıplarının önüne geçmiş olacağız. Amacımız Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü ile birlikte halkımıza çiftçimize en iyi hizmeti sunmaktır. Çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan hizmet için Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve Turgutlu Belediyesi’ne teşekkür eden Çampınar Mahallesi Muhtarı Kadir Şakar da, çalışmaların bölge halkının rahatlatacağını, uzun zamandır sıkıntı yaratan bu sorunu çözüme kavuşturdukları için emeği geçenlere teşekkür ettiğini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
TurgutluBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel