Öne Çıkanlar İranlı şampiyon baba ve kızı Türkiye için dövüşmek istiyor MANİSA BÜYÜKŞEHİR Şehzadeler ve Yunusemre muhtarları ile buluştu Bir Emniyet Müdürü klasiği Ali Uçaktan Manisalı üreticiye müjdeli haber

Yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Manisa’nın Salihli ilçesi Namık Kemal Mahallesinde yalnız yaşayan yaşlı kadın evinde ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre Namık Kemal Mahallesi 114. Sokaktaki evinde yalnız yaşadığı belirtilen 75 yaşındaki Ergül Günay evinde ölü bulundu.
Yaşlı kadından haber alamayan ev sahibi ve komşuları, içeri girdiğinde Ergül’ün yerde hareketsiz şekilde yattığını görünce durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin eve girmesiyle Ergül Günay’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Günay’ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kuruma gönderilirken polis soruşturma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
ManisaSalihli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel