Öne Çıkanlar manisa turgutlu salihli Manisa Büyükşehir Belediyesi alaşehir

Yalnız yaşayan yaşlı kadının evinden 13 kamyon çöp çıktı

Yunusemre Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Jandarma Ekipleri ile beraber Muradiye Mahallesi’nde yalnız yaşayan yaşlı kadının evinden 13 kamyon çöp çıkardı.

Muradiye İstasyon Caddesi’nde yalnız yaşayan yaşlı kadının yardımına Yunusemre Belediyesi yetişti. Mahalle sakinlerinin talebi üzerine Yunusemre Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Jandarma Ekipleri çöp evde temizlik çalışması başlattı.

Gerçekleştirilen çalışma sonucunda evden 13 kamyon çöp çıkarıldı. Ekiplerin özverili çalışması sonucu temizlenen çöp evden dolayı mahalle sakinleri emeği geçenlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel