Yağmursuyu hattı, taşkın sorununu ortadan kaldırdı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar merkezde döşediği yağmursuyu hattıyla Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi ve Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi’nin yağışlı havalardaki taşkın sorununu ortadan kaldırdı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla altyapı sıkıntılarını gidermeye devam ediyor. MASKİ, Akhisar merkezde bulunan Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi ve Öğrenci Yurdu ile Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi’nin yağmursuyu sorununa çözüm geliştirdi. Özellikle kışın yağışlı havalarda meydana gelen su baskınlarından dolayı öğrencilerin ve vatandaşların yaşadığı mağduriyet MASKİ’nin yaptığı çalışmayla ortadan kaldırıldı. Döşenen yağmursuyu hattıyla okulların bahçesi ve sokaklarda biriken yağmur sularının sağlıklı şekilde uzaklaştırılması sağlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel