Öne Çıkanlar akparti manisa 1 milyar 44 milyon 291 bin 191 TL Türkmenköy Mahallesi Güllübahçe Çayı fezlekelerin yayınlanmaması Vergi daireleri

Vali Güvençer ve Protokolün Gülümseten Anları

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesi’nde 21 Nisan 2017'de meydana gelen depremde zarar gördüğü için yenisi Güres Grup tarafından yapılmaya başlanan okul inşaatı girişinde iki kız çocuğu tarafından koro halinde “Mütevelli İlkokulumuza hoş geldiniz” şeklinde karşılandı. Vali Güvençer çocukların koro halinde “Hoş geldiniz” demesinden etkilenerek beraberindeki protokol üyeleri ile kol kola girdi ve “Hoş bulduk” demeye çalıştı. Protokol üyelerinin birkaç kez tekrarlamasına rağmen ahengin tutturulamaması gülüşmelere neden oldu. Vali Güvençer “Biz çalışmadan geldiğimiz için yapamadık” diyerek iki minik kız çocuğunun önünde eğilip ellerinden öptü.
Her fırsatta çocuklarla yakından ilgilenen ve ellerinden öpen Manisa Valisi Güvençer, karşılamanın ardından depremde zarar gören okulun bahçesine 19 derslikli ve 570 öğrenci kapasiteli olacak olan yeni okul inşaatını inceleyerek bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel