Öne Çıkanlar Türkmenköy Mahallesi Güllübahçe Çayı 1 milyar 44 milyon 291 bin 191 TL akparti manisa Manisada trafik kazası: 1 ölü türkiye

Vali Güvençer, STK’larla Buluştu

Manisa Valisi Güvençer, Manisa'daki kurum müdürleri, dernek başkanları ve yöneticileri ile Manisa Polisevi'nde bir araya geldi.
Vali Güvençer'in ev sahipliği ile düzenlenen programda, Manisa'da bulunan sivil toplum başkan ve yöneticilerini bir araya getirerek iletişimi arttırmak, sorunları ve çözüm önerilerini gündeme getirerek Manisa'nın sorunlarına kamu sivil toplum işbirliği iler sorunları gidermek amaçlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ünde katıldığı toplantının açılış konuşmasını Vali Güvençer yaptı.

Vali Güvençer, konuşmasında programın  'Sivil Toplum Buluşması' adı altında gerçekleştirildiğini ifade ederek şunları söyledi:
"Bugün kaynaşmak tanışmak için buradayız. Manisa'daki bütün derneklerimiz sivil toplum kuruluşmalarımız burada. Manisa'da sivil toplum kuruluşlarının bağları zayıf. Birlik beraberlik istenen düzeyde değil. Bu bağı güçlü tutabilmek için Manisa'da ilk adımı atıyoruz." dedi. Vali Güvençer, toplantıda alınacak görüş ve öneriler doğrultusunda toplantıların ilerleyen zaman zarfında aralıklarla yapılacağını sözlerine ekledi. Ayrıca Türkiye'nin sivilleşmesi konusunda dernek ve vakıflara büyük görevler düştüğünü söyleyen Vali Güvençer, kamu yöneticileri ile STK'lar elele gönül gönüle olmasını ve bu toplantının amaçlarından en önemlisi iletişimin kuvvetli olmasını amaçladıklarını söyledi.

Vali Güvençer'in ardından konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Kültürel etkinliklerimiz kapsamında her ay bir ulusal tiyatroyu Manisalı sanatseverlerle buluşturuyoruz. Bu tiyatroların bilet satışlarından elde ettiğimiz gelirleri de her ay belirlediğimiz bir derneğe bağış olarak aktarıyoruz. Bu önemli sosyal sorumluluk projemiz ülkenin bir çok yerinde örnek olarak gösterilen sivil toplum kuruluşlarımızın vatandaşlarımıza hizmet etme noktasında kısmen de olsa rahatlatan güzel bir proje olduğuna inanıyoruz. Elimizden geldiğince imkanlarımız ölçüsünde engelli derneklerinden, vakıflarına; spor kulüplerimizden kadın derneklerine kadar tüm sivil toplum temsilcilerinin yanında olduğumuzu vurgulamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

(Kanal 45)


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel