Öne Çıkanlar Adnan Oktar Düzce Üniversitesi Harikalar Yaratıyor kenan salık ManisaDa 26 Yıllık Başkan Koltuğunu Devretti kemal kılıçdaroğlu

Vali Güvençer, küçük sporcularla buluştu

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, kurum ziyaretleri kapsamında Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek brifing aldı.

Vali Güvençer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde İl Müdür Vekili Hayrettin Hayri Tokmakçı ve şube müdürleri tarafından karşılandı. Toplantı salonunda, İl Müdür Vekili Hayrettin Hayri Tokmakçı ve şube müdürleri tarafından kurum faaliyetleri, hazırlanan ve devam eden projeler ile spor tesisleri hakkında Vali Güvençer’e detaylı bilgiler sunuldu. Vali Güvençer, ziyareti sırasında karşılaştığı küçük sporcularla da yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti ve kendilerine başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
ManisaValisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel