Öne Çıkanlar Salihli istikameti Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı dışişleri bakanlığı Nuran Zincirlioğlu İl Müdürü Öztürk

Vali Güvençer, dernekleri ağırladı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Başkanı Alime Kocabey, Turgutlu 15 Temmuz Demokrasi Derneği İlçe Başkanı Zekeriya Kaya ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Ay’ı makamında ağırladı.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikleri Derneği Başkanı Alime Kocabey, derneklerinin 2006 yılında kurulduğunu, Manisa’da 11 Şubat 2017 yılında il temsilciliği olarak kurulduklarını ve üye sayılarının 50’nin üzerinde olduğunu belirtti. Kocabey, derneklerini tanıtmak, meslektaşlarının ve acil sağlık istasyonlarının sorunlarını anlatmak istediklerini söyledi. Ayrıca hizmet içi eğitimlerde, sosyal sorumluluk projelerinde yer almak istediklerini ve bu kapsamda ilk olarak Kızılay’a kan bağışı yaptıklarını, görev şehitleri adına lokma döktürdüklerini, kamu kurum ve kuruluşlarda “Temel Yaşam Desteği” eğitimi verdiklerini dile getirdi. Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Ay da daha önce Vali Güvençer’i ziyaret edemediklerini, parti il teşkilatında yeni yönetim değişikliği olduğunu, Vali Güvençer’i hem ziyaret hem de yeni yönetimini tanıtmak için geldiklerini söyledi. Turgutlu 15 Temmuz Demokrasi Derneği Başkanı Zekeriya Kaya da 14 Nisan’daki yeni dernek binası açılışına Vali Güvençer’i davet etmek istediklerini dile getirdi.

Vali Güvençer de ziyaretleri için konuklarına teşekkür ederek derneklerin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
ManisaValisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel