Öne Çıkanlar Türkmenköy Mahallesi Güllübahçe Çayı 1 milyar 44 milyon 291 bin 191 TL Manisada trafik kazası: 1 ölü akparti manisa türkiye

Uzunburun Mahallesindeki yağmursuyu sorununa çözüm

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesindeki Uzunburun Mahallesinde yağmursuyu hattı ve ızgarası imalatı gerçekleştirerek yağışlı havalarda yağmursuyu sıkıntısının önüne geçti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağmur sularının meydana getirdiği su birikintilerini döşediği hatlar ile ortadan kaldırmaya devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Yunusemre’nin Uzunburun Mahallesinde yağmursuyu sıkıntısını ortadan kaldıracak çalışmalarını tamamladı. Ekiplerce yapılan yağmursuyu hattı ve ızgara çalışmalarını MASKİ Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel yerinde inceledi.

“Yağmur sularını doğaya sağlıklı bir şekilde ulaştırıyoruz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde yağmur sularının vatandaşların yaşamlarını olumsuz yönde etkilememesi için yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarını hayata geçirdiklerini belitti. Aslay, “Yağmur sularını sağlıklı bir şekilde doğaya kavuşmasını sağlamak adına il genelinde yağmur suyu hattı döşüyoruz. Yunusemre ilçemizin Uzunburun Mahallesinde yağmur suları su birikintilerine sebep olduğu için yaya ve araçlar için tehdit oluşturuyordu. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığımızca bölgede yağmur suyu hattı ve ızgara çalışmamızı hayata geçirdik. Gerçekleştirdiğimiz altyapı çalışması ile yağmur sularını doğaya sağlıklı bir şekilde ulaştırmış olduk” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MaskiGenel Müdürlüğü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel