Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Üzüm Bağları Türk Bayraklarıyla Donandı

Saha çalışmalarını aralıksız devam ettiklerini dile getiren Sarıgöl CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Melike Ünlü Yağcı, "Adayımızı tanıtmak ve kazanması için 7/24 çalışıyoruz. Gündüzleri kadınların çoğunluğu üzüm bağlarında bağ bağlamaya gittiği için bizlerde işçi kadınlarımızı çalıştıkları bağlarda ziyaret ederek bayrak dağıtıyoruz. Adayımız Emrah Eroğlu için destek istiyoruz. O kadar çok bayrak talebi var inanılır gibi değil." dedi. 
Bağlarda çalışan kadınlar da bayrakları üzüm bağlarındaki direklere dikerek bayrakların gölgesinde çalışmalarına devam ediyor. İşçi kadınlar akşam çalışma bitiminde ise bayrakları evlerine götürüyor. Üzüm bağlarına asılan bayraklar ise bahara hazırlanan üzüm bağlarında doyumsuz bir güzellik ortaya çıkarıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel