Öne Çıkanlar Adnan Oktar Düzce Üniversitesi Harikalar Yaratıyor kenan salık kula ManisaDa 26 Yıllık Başkan Koltuğunu Devretti

Türkmen Şelalesi’ne ulaşım artık daha kolay

Türkiye’nin doğa harikalarından biri olarak kabul edilen Türkmen Şelalesi’ne ulaşım kolaylaştı. Yunusemre Belediyesi şelaleye giden yolda düzenleme yaparken; Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışmaları yerinde inceledi.
Yunusemre Belediyesi, Ege Bölgesi’nde doğa sporları merkezi haline gelen Türkmen Şelalesi’ne sahip çıkıyor. Belediye Fen İşleri ekipleri, Türkmen Şelalesi’ne ulaşımın sağlanması için Türkmen Şelalesi’nin yollarını düzenledi. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Çerçi’ye Belediye Meclis Üyeleri Necip Denktaş ve Mustafa Gürler, Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata, Park ve Bahçeler Müdürü Fuat Balcı ile Başkan Danışmanı Kefaeddin Öz eşlik etti.

Şelalenin yolu düzenlendi
Yunusemre’de yaşayan herkesin Türkmen Şelalesi’ni görmesi gerektiğini ifade eden Başkan Çerçi bölgedeki çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ”Türkmen Mahallesine giden yollarda ulaşım çok zordu. Ekiplerimiz o alanı çok güzel bir alan haline getirdiler. Belediye ekiplerimiz Türkmen Şelalesi’ne giden yola malzeme serdi. Artık vatandaşlarımız şelaleye kendi araçlarıyla rahatlıkla ulaşabilecek. Ayrıca kırsal mahallelerimizin içlerini kilitli parke taşı ile döşüyoruz. Ayrıca kırsal mahallelerimizde oyun alanları, spor alanları çalışmalarını yıl boyu yapıyoruz. Kış aylarında kırsal anlamda devam eden çalışmalarımızı yıl boyu devam ettireceğiz”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel