Öne Çıkanlar Adnan Oktar kula kenan salık Düzce Üniversitesi Harikalar Yaratıyor ManisaDa 26 Yıllık Başkan Koltuğunu Devretti

Türkiye Midder'de Kenetlendi.

 Türkiye Midder'de Kenetlendi.

Midder Türkiye geneli açtığı temsilciliklerin mazbatalarını vermek ve ilk tanışma toplantısını gerçekleştirmek amaçlı Manisa Saruhan otelde İl ve İlçe temsilcileri ile bir araya geldi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Manisa Medya TV Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Polat, Manisamızın güzide temsilcileri ve Middere destek verenler Bölge ve İl Başkanları toplantıda hazır bulundular.

Toplantı öncesi, 18 Mart Çanakkale Zaferini ve şehitlerimizi anarak söze başlayan Genel Başkan Serhat Çağ, günün anlam ve önemi ile gündeme ilişkin konuları ele aldı. Çağ Midder bünyesince yapılan ve yapılmış olan faaliyetleri katılımcılara aktardı.

Sonrasında söz alan  Manisa AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Murat Baybatur, MİDDER'in ne kadar önem arz ettiği konusunda açıklamalarda bulundu. Program MİDDER Başkanları'ndan Teşkilat Birimi Genel Başkan Yardımcısı Osman Sönmez teşkilatlanma ile ilgili il ve ilçe başkanlarımıza sunumu, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Sercan Hüncan AR-GE'nin önemi hususunda bilgi vermesi ile devam etti.

İdari ve Mali İşler Genel Başkan Yardımcısı Ali Arslan’ın mali işlerde yapılacak görevler STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Prof Dr. Nurettin Gülmez STK ve Halkla İlişkiler konulu, Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şule Tunalı ise, yurtdışı temsilcilik çalışmalarınım önemini ifade eden sunumları sonrasında;

Basın - Medya İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Aydın basın ilişkileri hakkında ki sunumu ile program sona erdi.

Programa katılım sağalayan 35 İl ve 6 İlçenin Başkanları ve 3 Bölge Koordinatörü, Genel Başkan Çağ, Milletvekilleri ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte akşam yemeği ile toplantı sona erdi. 

Anahtar Kelimeler:
BaybaturMİDDER
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel