Öne Çıkanlar şehzadeler belediyesi Aktaş Şehit Ailesini Ziyaret Etti tarım hayvancılık yol şehitler için kınama

Türk Yıldızları TIR’ı Salihli’de

Türkiye’nin gökyüzündeki Milli Takımı olarak adlandırılan Türk Yıldızları’nın ürünlerinin satışa sunulduğu TIR, Manisa’nın Salihli ilçesi Kent Meydanı’nda ziyaretçilerini bekliyor.
Hava Kuvvetleri Komutanlığı Türk Yıldızları Akrobasi ekibinin faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satışını organize eden etkinlik TIR’ı, Türkiye turu kapsamında Salihli’ye geldi. Bugün ve yarın Salihli Kent Meydanı’nda yer alacak olan TIR’da, Türk Yıldızları akrobasi uçaklarının farklı boylarda maketleri, anahtarlık, rozet, fular, kolye, kep, bardak, şapka, kravat, tişört, pilot tulumu gibi ürünlerin satışı yapılıyor.
Lisanslı ürünlerin satışından elde edilecek olan gelirin ise Kartal Vakfı aracılığıyla şehit ailelerine bağışlanacağı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
SalihliTÜRK YILDIZLARI
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel