Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Turgutlu Belediyesinden öğrencilere Bocce sahası

Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu bahçesine Bocce sahası yapan Turgutlu Belediyesi, hem eğitime hem de spora verdiği destekle öğrencilerin yüzünü güldürdü. Sahanın oluşturulmasının ardından kız ve erkek Bocce takımını kuran okul, turnuva çalışmalarına başladı.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ekiplerince Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu bahçesine yapılan Bocce sahası, okul yönetimi ve öğrencileri mutlu etti. Sahanın kurulmasıyla okul Bocce takımınında kurulduğunu dile getiren Belediye Başkanı Turgay Şirin “Okul müdürümüzün bizlere ilettiği talep doğrultusunda okulumuzun bahçesine bir Bocce sahası yaptık. Sahanın kurulmasının ardından okul takımının da kurulmasının ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda hizmetlerimizin ve desteklerimizin sürdürülebilirliği noktasında hem eğitime hem de sportif faaliyetlere katkımızın artarak devam edeceğinin bilinmesini isterim. Bocce sahasının okulumuza, öğrencilerimize ve okulun Bocce takımına hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonra değerli sporcu öğrencilerimizden beklentimiz başarılı çalışmalar ortaya koymalarıdır’ dedi.

Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu Müdürü Ali Gökçe de taleplerinin kısa sürede yerine getirilmesinden dolayı öğrencileri adına memnuniyetini ifade ederek, “Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Sahamızın kurulmasının ardından kız ve erkek Bocce takımını kurduk. Çalışmalarımızı haftanın yedi günü sürdürüyoruz. Düzenlenecek olan turnuvalara en iyi şekilde hazırlanarak başarılı şekilde Turgutlu’muzu temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Turgutlu BelediyesiBocce
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel