Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi

TRAFİKTE SÜRÜCÜLERE PANKARTLI UYARI..
Manisa’nın en işlek caddelerine pankart asan Manisa Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü sürücüleri çift sıra park yapmamaları konusunda uyardı.
Manisa Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, sürücülere asılan pankart ile uyarıda bulundu. Manisa’nın en işlek caddelerine üzerinde "Sayın sürücüler, park eden araçlara 92 TL para cezası yazılmaktadır" yazılı pankart asan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, sürücülere çift sıra park yapmamaları konusunda uyarıda bulundu. Uyarılara aldırış etmeyen sürücülere ise trafik ekipleri tarafından plakaları ve araçları fotoğraflanarak para cezası kesildi. Hatalı park uygulamasında gün içinde yaklaşık 200 araca 92’şer lira ceza kesildiği öğrenildi. Özellikle Ramazan ayında sıcakların da etkisiyle sürücülerin ana arterler üzerinde trafik akışını etkileyecek şekilde hatalı park yaptığını söyleyen Trafik Şube Müdürü Yusuf Onat, "Şehrin ana arterleri olan Mustafa Kemal Paşa Caddesi, İzmir Caddesi ve 8 Eylül Caddesi üzerinde kesinlikle ikinci sıra parklara izin verilmeyecek. Bu konuda vatandaşlarımızı pankart ile uyardık. Bir dakika dahi duraklama yapan sürücülere 92 lira ceza yazılacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel