Öne Çıkanlar para 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü yılmaz çakan İl Milli Eğitim Müdürü polis

Tıbbı Sekreterlik Eğitimleri Tamamlandı

 Şehzadeler Belediyesinin, Gençlik Merkezi bünyesinde açtığı meslek edindirme kursları vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa olarak düzenlenen Hasta Kabul Sekreterliği kursu 3. dönem kursunu tamamlayan kursiyerler, başkanlık makamında düzenlenen törenle sertifikalarını Başkan Çelik’in elinden aldı.

Hasta Kabul Sekreterliği 3. dönem kursunu tamamladıklarını ifade eden eğitmen Esra Altınbaş “Belediyemizin açmış olduğu Hasta Kabul Sekterliği kursunun 3. döneminin tamamladık. Yaklaşık bir ay süren kursumuza katılan kursiyerlerimize, 'hasta kabul, tıbbı sekreterlik gibi konularda tüm dersleri kendileri ile işleyerek, kursiyerlerimizi sınava tabi tuttuk. İnşallah kursiyerlerimiz bugün aldıkları bu belgelerle kendilerine bir iş bulma imkanına kavuşurlar. Meslek edindirme kurslarının açılması için büyük çabalar sarf eden ve bizleri her koşulda destekleyen değerli Belediye Başkanımız çok teşekkür ediyorum” dedi.



“Eğitim çalışmalarımız devam edecek”

Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezinde bugüne kadar açılan Hasta Kabul Sekreterliği kurslarına katıl 75 vatandaşın belge sahibi olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezimiz yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Gençlik Merkezimizde gerek öğrencilerimize yönelik ders destek kursları, gerekse vatandaşlarımıza yönelik meslek edindirme kurslarımız devam ediyor. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile birlikte düzenlemiş olduğumuz Hasta Kabul Sekreterliğinin 3. etabını tamamlamış olan arkadaşlarımızın sertifikalarını teslim ediyoruz. Bugüne kadar açmış olduğumuz Hasta Kabul Sekreterliği kurslarımızdan 75 vatandaşımız kurs bitirme sertifikalarını almayı hak etti. Şuan itibarı ile de 58 kursiyerimiz de eğitimlerini sürdürüyorlar. Bunun yanında gençlik merkezimizde farklı branşlarda her bir vatandaşımız için kurslarımız devam etmekte. Gençlik Merkezimizdeki kursları başarı ile tamamlayarak sertifika almış olan tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel