Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Tekin'den Borsa Ve MTSO'ya Ziyaret
 MÜSİAD’ın Manisa Şube kurucu başkanı olan inşaat yüksek mühendisi Abdullah Tekin milletvekilliği adaylığı yolunda gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Manisa’nın en önemli STK’larından olan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ile Manisa Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretlerini Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve ekibine gerçekleştiren Abdullah Tekin, sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. Manisa’nın ülkemizin önemli tarım kentlerinden biri olduğunu belirten Tekin, ticari hayatından ve MÜSİAD Başkanlığındaki tecrübelerinden Manisa’nın tarımının daha da gelişebilmesi için katkı sağlamak istediğimi belirtti.


İlgi ve desteğinden dolayı Borsa Başkanı Özkasap’a teşekkür eden Tekin daha sonra Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil’i ziyaret etti. MTSO’nun yeni başkanı olan Erbil’i başkan seçilmesinden dolayı tebrik eden Tekin, çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Manisa’nın ülkemizin önemli ticaret ve sanayi kentlerinden biri olduğunu belirten Tekin, milletvekili aday adayı olmasındaki sebeplerden birinin, ticari hayatındaki ve MÜSİAD Başkanlığındaki tecrübelerinden Manisa’nın ticaretinin daha da gelişebilmesi için katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Adnan Erbil, Abdullah Tekin’e adaylık yolunda başarılar dilerken Tekin de desteklerinden dolayı Erbil’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel