Öne Çıkanlar manisa Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisalılar İzmire Soma ABD

Taraftarlardan Salihli Kocaçeşmespor’a tatlı ikramı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta ilk yarıyı 20 puanla 5. sırada tamamlayan Salihli Kocaçeşmespor’un antrenmanını ziyaret eden taraftarlar futbolculara tatlı ikramında bulunarak ikinci yarı için başarılar diledi.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta Manisa’yı temsil eden 4 ekipten biri olan ve ilk yarıyı 20 puanla 5. sırada tamamlayan Salihli Kocaçeşmespor, 2. yarının ilk haftasında konuk edeceği Yeni Çanspor maçı hazırlıklarına başladı.
Teknik Direktör Kamil Utkan yönetiminde Yeni Çanspor maçı hazırlıklarını Yunus Oktav Stadı’nda sürdüren Salihli Kocaçeşmespor’a 45.5 Taraftar Grubu üyeleri, antrenmana sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, futbolculara tatlı ikramında bulundu. Kocaçeşmesporlu futbolculara tatlı ikramında bulunan taraftarlar, 2. yarıda başarılar diledi.
Salihli Kocaçeşmepor Teknik Direktörü Kamil Utkan, tatlı desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
AmatörBölgesel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel