Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

TAM OTOMASYONLU OTOPARK BEĞENİ TOPLUYOR..
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa’ya kazandırılan Türkiye’nin en büyük araç kapasiteli tam otomasyonlu otoparkı, vatandaşlardan tam not aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Manisa merkezdeki otopark sorununu çözmek adına ürettiği en önemli projelerden bir tanesi olan 560 araçlık tam otomasyonlu otopark, Manisalı vatandaşlardan tam not aldı. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Tam Otomasyonlu Otopark, hem hızıyla hem de sağladığı büyük kolaylıkla tercih sebebi oluyor.

‘HEM VAKİTTEN HEM YAKITTAN KAZANIYORUM’
Manisa’ya böyle güzel bir hizmeti kazandırdığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden Mehmet Zafer Öndeniz isimli vatandaş , “Otoparkı çok beğendim. Gerek hızlı olması gerekse de bu sıcaklarda aracımızın serin kalmasını sağlaması beni çok memnun etti. Arabamı bırakıyorum ve işlerime hemen devam edebiliyorum. Hem vakitten kazanıyorum hem de yakıttan kazanıyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ilimize böyle önemli bir hizmeti kazandırdığı için de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘GÜVENLİ OLMASI TERCİH SEBEBİM’
Otoparkı güvenilir olduğu için tercih ettiğini vurgulayan Erol Yumlu, “Otoparkı İzmir’den de biliyorum. Tercih etme sebeplerimin en başında güvenli olması geliyor. Aracımızı buraya bıraktığımızda arkamızı rahatça dönebiliyoruz. Çünkü bir şey olmayacağına eminiz. Ayrıca sıcak havalarda arabanın serin kalmasını sağlamasının da çok önemli olduğuna inanıyorum. Bunun gibi sebeplerden dolayı kullanıyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

‘OTOPARK SORUNUNUN ÇÖZÜMÜNE ÖNEMLİ KATKI SAĞLADI’
Sinan Ürün isimli vatandaş ise, “Manisa merkezdeki otopark sorunun çözümüne önemli katkı sağladığını düşünüyorum. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını takip ediyorum. Bu hizmetin önemli ve değerli olduğunu söylemek isterim. Arabamızı bırakıyoruz sistem kendisi otomatik park ediyor bu da bize vakitten tasarruf sağlıyor. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
‘HAYAT STANDARTLARIMIZI YÜKSELTTİ’
Aracını istediği zaman aldığını istediği zaman da park edebildiğini belirten İlker Akkapak ise şunları söyledi:
“Otoparkı çok beğendim. Yapılmadan önce aldığım iki tane sıfır aracıma cadde üzerinde araba vurmuştu. Hem kazalardan hem de araçlarımın aldığı hasarlardan dolayı bıkmıştım. Ama otomatik otoparkın açılmasıyla birlikte gerçekten çok mutlu oldum. Sıkıntısız, dertsiz tasasız arabamı bırakıyorum. İstediğim zaman alıp istediğim zaman park edebiliyorum. Gerçekten de hayat standartlarımızı yükseltti diyebilirim. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum.”
‘AÇILIR AÇILMAZ ABONE OLDUM’
Tolgahan Aydın, “Otoparkı evime yakın olması dolayısıyla kullanıyorum. Hızlı, güvenilir ve bu aralar havaların çok sıcak olmasıyla birlikte aracımın serin kalmasını sağlaması da kullanma sebeplerim arasında yer alıyor. Açılır açılmaz abone oldum ve kullanmaya başladım. Yapılan bu hizmetten dolayı çok memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” derken, Büyükşehir Belediyesi’ne Manisa’ya kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden İsmet Yılmaz da şunları söyledi:
“Daha önce Emekliler Parkı’ndaki otoparka aracımı park ediyordum. Burasının açılmasının ardından Tam Otomasyonlu Otoparkı kullanmaya başladım. Evime yakın olması ile birlikte sağladığı kolaylıklar nedeniyle tercih ettim. Büyükşehir Belediyesi’ne kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum”
BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR
Adnan Çevikkan isimli vatandaş ise şunları dile getirdi:
“Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne hizmetlerinden dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Bu sıcak havalarda aracımızın içi çok sıcak oluyordu ama buraya park etmeye başladıktan sonra böyle bir sorunumuz kalmadı. Ayrıca sağladığı kolay park, güvenilirlik gibi etmenler de parkı kullanmamızı sağlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e son teknoloji otoparkı kazandırdığı için teşekkür ediyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel