Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Taksici esnafı daha kaliteli hizmet verecek

Turgutlu Belediyesi, taksici esnafının daha iyi hizmet verebilmeleri adına çalışmalarına hız vererek, şehrin muhtelif yerlerine yeni taksi durakları inşaa etmeye başladı.

Modern ve estetik dokunuşlarla ilçede fark yaratacak çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda şehrin muhtelif yerlerine konumlandırılacak taksi duraklarının yapımına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Koza Parkı’nda bulunan Efes Taksi Durağı, Ergenekon Mahallesinde bulunan Konutlar Taksi Durağı ile Atatürk Mahallesi’nde bulunan Beşyol Taksi Durağı’nın yapım çalışmaların başlandı. Çok kısa bir süre içerisinde durakların yerleştirilmesi ve hizmete açılması beklenirken, yapılan çalışmalarda taksici esnafının beğenisini kazandı. Çalışmalardan dolayı Turgutlu Belediye Başkanı’na teşekkür eden taksici esnafı yeni durakların kendilerine ve vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulunundu. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de, şehrin kimliğini daha da güzelleştirme ve şehirde yaşayanların hayatlarını daha da kolaylaştırma adına yapılmaya başlanılan yeni taksi duraklarının hayırlı olmasını diledi.

Anahtar Kelimeler:
TurgutluBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel