Öne Çıkanlar pedal projesi yeni başkan Baybatur ismet yılmaz yunusemre belediyesi

Sürdürülebilir Yaşam Etkinlikleri Manisa'da Başladı

Belgesellerle anlatılan ve Türkiye’de bu yıl 10’uncusu, Manisa’da ise 2’ncisi gerçekleştirilen etkinlik İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Hizmet Binasındaki Eğitim Araçları Salonunda başladı.

Festivalin ilk günü yoğun ilgi gören etkinliklere; Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen, Teşkilat Başkanı İsmail Aydın, Dış İlişkiler Başkanı Osman Özbaş, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Pala, MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği Başkanı Halim Şivecan ve bir çok davetli katıldı.

MAGİDER ile Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği’nin hazırlamış olduğu etkinlikte "Çözümlerin Hikayesi" adlı belgesel gösterimi yapıldı. Ardından saat: 20.00’da festivalin galası adına katılımcılarla kokteyl düzenlendi. Katılımcılar tarafından oldukça büyük ilgi gören etkinlikler 26 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek.

Ayrıca Festivalin Manisa organizasyonunda Burcu Öztürk, Çiçek Taşyurt, Duygu Eren, Fatma Şahinol, Halim Şivecan, Şener Kul, Tuğçe Ayrancı yer alırken, festival MAT ve TEMA tarafından da destekleniyor.

(Kanal 45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel