Öne Çıkanlar iOS kullanıcıları şehidimiz var işkur Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Taha Okan Taniş

Sümerpark Manisa’nın Yeni Cazibe Merkezi Olacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sümerbank arazisinde yapımına başladığını Sümerpark Rekreasyon Alanı’nda inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Türkeli Kuğu ile birlikte mevcut alanda yürütülen çalışmaları inceledi. Projede bulunan tüm alanları inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Ergün, çalışmaların tamamlanmasıyla atıl alanın modern bir sosyal alana dönüşeceğini belirtti.

Hiçbir ağaca zarar verilmedi
Doğa ve çevreye hassasiyetle yaklaştıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Ergün,"Bu anlamda Sümerbank arazisinde yapımına başladığımız projemizde hiçbir ağaca zarar vermedik. Çalışmaların tamamlanmasıyla Sümerpark Rekreasyon Alanı, yeşiliyle de Manisalıların nefes alabilecekleri bir alan olacak” dedi.
Spor sahalarından, sosyal donatı alanlarına kadar Manisalıların keyifle vakit geçirebilmesi için projede tüm detayların düşünüldüğünü belirten Başkan Ergün şunları söyledi: ”Peyzaj uygulamaları, alanda bulunan ağaçları ile yemyeşil bir görünümde olacak olan Sümerpark Rekreasyon Alanı’nda vatandaşlarımız keyifle sporlarını yapacak. Bu anlamda mevcut alana futbol, basketbol, voleybol, pentatlon sahası, fitness salonu, ve tenis kort yaparak vatandaşlarımızın dilediği sporu yapmalarını sağlıyoruz. Bunun yanı sıra projemizde yer alan hamam, buhar odası, masaj salonu ve sauna da Manisalı vatandaşlarımız günün stresini atacak.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel