Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Sosyal projeler için çalışmalar sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Serpil Keskin’e ziyarette bulundu. Manisa’ya kazandırılmak istenen sağlık ve sosyal hizmet sınıfında yer alan yatırımları da yerinde gören Daire Başkanı Talip Akbaş, Sağlıklı Yaş Alma ve Dayanışma Merkezi, Alzheimer ve Demans Hastaları Buluşma ve Dayanışma Merkezi ile Sosyal Yaşam Kampüsü’nde incelemelerde bulundu.

Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği projelerle vatandaşın takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı yeni projeler için çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Serpil Keskin’e ziyarette bulundu. Daire Başkanı Akbaş’a ziyarette Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Turan Gündüz ve İdari İşler Şube Müdürü Murat İnci eşlik etti. Ziyarette sağlık ve sosyal hizmetler alanında yer alan çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık ve sosyal alanda yer alan yatırımları yerinde incelendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Serpil Keskin ile birlikte Sağlıklı Yaş Alma ve Dayanışma Merkezi, Alzheimer ve Demans Hastaları Buluşma ve Dayanışma Merkezi ile Sosyal Yaşam Kampüsü’nde incelemelerde de bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel