Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Soma’ya 4 bin 250 metrelik kanalizasyon hattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma’nın Karacakaş Mahallesinde sağlıklı altyapı temini için 4 bin 250 metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı 7 mahallenin altyapı sağlıklaştırma işlerine hızla devam ediyor. Çerkezsultaniye, Evciler, Göktaş ve Hatunköy mahallelerindeki kanalizasyon ve içme suyu işlerini noktalayan MASKİ ekipleri, Eynez ve Karaçam’daki çalışmalarını ise sürdürüyor. Bu kapsamda yer alan son mahalle olan Karacakaş’ta da 4 bin 250 metre uzunluğundaki ana kanalizasyon hattı inşasına başlandı. Mahallenin kanalizasyon hattının yenilenmesinin ardından, sıfırdan 3 bin 950 metrelik içme suyu şebekesi de kurularak mahallenin tüm altyapı sistemi daha sağlıklı hale getirilecek. MASKİ’nin mahallelerde yürüttüğü çalışmalar tamamlandığında, Somalı vatandaşlar daha güvenli ve kullanışlı hatlara kavuşturularak yaşam kaliteleri de yükseltilmiş olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel