Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü Başakşehir akhisar

Selendi’nin göletlerinde hummalı çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Mollaahmetler, Çortak ve Kayranlar mahallelerinde yer alan hayvan içme suyu göletlerinde temizlik çalışması yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde kırsal kalkınmaya destek sağlamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Selendi’nin Mollaahmetler (3), Çortak (2) ve Kayranlar (1) mahallelerinde yer alan hayvan içme suyu göletlerinde temizlik çalışması yapıldı.

Hayvan içme suyu göletlerinde çalışmaların aralıksız devam ettiğine dikkat çeken Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde il genelinde kırsalda üreticimize destek sağlamaya devam ediyoruz. Selendi de başlattığımız çalışmalar kapsamında da Mollaahmetler, Çortak ve Kayranlar Mahalleleri’nde yer alan hayvan içme suyu göletlerinde temizlik çalışması yaptık. Hayvanların sağlıklı ve temiz su içmeleri için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel