Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem şehitler için kınama

Şehzadeler’in 2018 Bütçesi 98 Milyon TL

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz gün Hakkari Çukurca’da yaşanan terör saldırısında şehit düşen 6’sı asker 2’si korucu olmak üzere 8 şehidi anarak konuşmasına başladı. Şehzadeler Belediyesinin 2018 yılı Mali Bütçesinin 98 milyon lira olarak belirlendiğini ifade eden, “Öncelikle Hakkari’nin Çukurca kırsalında sınırdan Türkiye’ye giriş yapmak isteyen terörist guruba müdahalede bulunan 6’sı asker, 2’si güvenlik korucusu olmak üzere 8 vatan evladımız şehit olmuştur. Hain ve alçak terör örgütü ve onların destekçilerini bir kez daha lanetliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da, hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Milletimizin başı sağ ve dik olsun. Akıncılar Mahallesinde belediye olarak kamulaştırdığımız tarihi metruk bina da restorasyon çalışması başlatacağız. Oradaki tarihi binayı yeniden ayağa kaldırarak orda civar mahallelere de hizmet verecek güzel bir çocuk kültür sanat merkezi açmayı hedefliyoruz. Orası açıldığında güzel bir merkez haline gelecek ve o alandaki kötü görüntü ortadan kalkmış olacak. 2018 Yılı bütçemiz de ilgili komisyonlarımız ve müdürlerimizin çalışması ile 98 milyon lira olarak belirlenmiştir. Yeni bütçemizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Başkan Çelik’in konuşmasının ardından, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ahmet Demirarslan, bütçe ile ilgili meclis üyelerine kısa bir sunum yaptı. Sunumun ardından 2018 yılı performans Programı ve 2018 Yılı Mali Bütçesi maddeleri CHP grubunun çekimser oyuna karşın AK Parti ve MHP’nin evet oyu ile oy çokluğu ile kabul edildi.
Gündem dışı konuşmalarda söz alan AK Parti, MHP ve CHP Grup başkanvekilleri, Hakkari’de yaşanan terör saldırısını sert bir dille lanetledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel