Öne Çıkanlar Manisalılar İzmire ABD Manisada Trafik Kazası 2 Ölü Soma manisa

Şehzadeler'den Muhtarlara Konya'da İnceleme Gezisi
 Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal ve Kırsal Hizmetler Müdürü Sadık Ataklı’nın da katıldığı, 3 gün süren Konya ziyaretinde muhtarlar, Konya TÜYAP Fuar Merkezi’nde kurulan Uluslararası Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarında dünyadaki tarımsal teknolojileri inceleme fırsatı buldular. Şehzadeler ilçesindeki muhtarlar ile bu tür faaliyetlerin dönem dönem yapılacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, “Öncelikle bu Konya gezimize katılan muhtar arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz aylarda muhtarlarımız ile yaptığımız bir toplantıda muhtarlarımıza bu konuyu iletmiş ve o gün olumlu talepler almıştık. Bunun üzerine bu fuara katılımın sağlanması için başkanımız gerekli çalışmaların yapılması talimatını vermişti. Bizde bunun üzerine Şehzadeler Belediyesi olarak tüm muhtarlarımıza bu davetimizi yapmıştık. Vakti müsait olan 40 muhtarımız bu geziye katılacaklarını bize ifade ettiler. Muhtarlarımız ile Konya da düzenlenen Uluslararası Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı’nı gezme fırsatı bulduk. Bu fuarda Dünya genelinde tarımla alakalı en son teknolojiyi inceleme şansını bulduk. Şehzadeler ilçemizde yapabileceğimiz çalımalar hakkında da fikir alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımız ile 3 gün süren Konya ziyaretimiz esnasında Selçuklu Devleti’nin başkenti olan şehrin tarihi mekanlarını da gezme fırsatı bulduk. Bunun yanı sıra hoş görünün simgesi olan Hz. Mevlana’nın da türbesini ziyaret etme imkanımız oldu. Şehzadeler Belediyesi olarak muhtarlarımız ile bu tür organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
3 gün süren fuarda stantları gezen muhtarlar, son teknoloji tarım aletlerini yakından incelediler. Fuar gezisinin ardından muhtarlarla Konya’nın tarihi mekanları ve Mevlana türbesi gezisi yapıldı. Konya gezisinden çok memnun kaldıklarını ifade eden muhtarlar, bu tür faaliyetlerin muhtarlar açısından çok verimli olduğunu söyledir.

Anahtar Kelimeler:
şehzadelerKonyaGezi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel